Tekst laten schrijven ACHTERHOEK GELDERLAND

_______________________

 

OVERTUIGENDE TEKSTEN WAARMEE JE BOEIT, BINDT EN VERLEIDT.

 

Heb je een verhaal te vertellen, maar zijn er nog 358 andere zaken die jouw aandacht vragen? Of wilde je zelf die tekst schrijven, maar komt de boodschap niet lekker uit de verf? En ben je inmiddels zover dat je liever de wc boent dan dat je nog langer wilt emmeren met die tekst?

 

Helemaal niet gek, want copywriting is gewoon een vak. Overtuigen met behulp van taal en de juiste psychologische triggers. Een sterk merkverhaal neerzetten, waarmee je je onderscheidt van je concurrenten en een gunfactor bij je doelgroep creëert. 

 

Als tekstschrijver doe ik niets liever dan jouw boodschap vertalen naar de juiste woorden. Aan welke tekstsoort jij ook behoefte hebt: ik schrijf altijd doelgerichte en unieke teksten voor je. Teksten die niet alleen prettig weglezen, maar die ook het beoogde effect bereiken bij jouw doelgroep. En dat binnen de termijn die we met elkaar afspreken. Lekker duidelijk.

 

JA, SCHRIJF MIJN TEKST! >

________________

 

Webteksten laten schrijven

Met overtuigende webteksten waar jouw stem in doorklinkt en die voorzien zijn van de juiste triggers, trekken we relevante bezoekers naar je website. We laten we ze zien wie je bent, wat jouw bedrijf voor ze kan betekenen én we verleiden ze. Zo is jouw website niet alleen een online visitekaartje, maar vooral een leadgenerator.

Zakelijke blogs laten schrijven

Blogs zijn een soort online etalage, waarmee je aan jouw doelgroep laat zien welke kennis je in huis hebt. Ook zorgt bloggen ervoor dat je website hoger scoort in Google, waardoor je meer relevante bezoekers aantrekt. Met goed geschreven blogs die (potentiële) klanten écht willen lezen zet je jouw onderneming in de spotlights!

Tekst op papier laten schrijven

Geprinte teksten ouderwets? Juist niet! In deze digitale wereld trekt een mooie bedrijfsbrochure, flyer of magazine juist de aandacht van die potentiële klant. Ik schrijf unieke en aansprekende teksten voor je en zorg voor een goede balans tussen tekst en beeld. Wanneer je wilt verzorg ik ook de vormgeving en het drukwerk. Zo ben je ontzorgd van A tot Z. 


Vacaturetekst laten schrijven

Op zoek naar nieuwe medewerkers? In een tijd waarin werkgevers de rode loper voor ze uitrollen, is het belangrijker dan ooit om bij de juiste kandidaat in het oog te springen met een onweerstaanbare vacaturetekst.

Persbericht of artikel laten schrijven

Een prikkelend persbericht of een nieuwswaardig artikel laten schrijven waarmee jouw bedrijf in de media komt? Daarmee vergroten we jouw zichtbaarheid en zetten we jouw deskundigheid in de spotlights.

Beleidsstuk of jaarverslag laten schrijven

Corporate content nodig voor een beleidsdocument of jaarverslag? Als voormalig beleidsadviseur zet ik daar graag mijn tanden in. Het resultaat? Een begrijpelijk en lekker leesbaar verhaal dat beklijft bij de doelgroep.


Freelance tekstschrijver Gelderland | Tekst laten schrijven door een freelance tekstschrijver uit Gelderland?

_______________________

 

VAKER SUPPORT BIJ JE COMMUNICATIE NODIG?

Kom je structureel tijd tekort voor het verzorgen van je communicatiewerkzaamheden, maar wil of kun je geen (extra) communicatiemedewerker aannemen? Denk dan eens aan een content-abonnement. Met een content-abonnement heb je je eigen communicatiemedewerker, maar dan buiten de deur. Ik denk met je mee, zowel strategisch als in de uitvoering, ik adviseer je, zowel gevraagd als ongevraagd en ik verzorg jouw communicatie tot in de puntjes. De over ons-pagina van je website bijwerken? Got it. Moet er een persbericht of een mailing de deur uit? Wil je een magazine laten maken? Fiks ik voor je.

 

HET CONTENT-ABONNEMENT: SNEL, FLEXIBEL EN ALLEEN WAT JE NODIG HEBT

Je neemt een content-abonnement af voor het aantal uur per maand waarop je me nodig hebt. Die uren reserveer ik enkel en alleen voor jou. Je hoeft dus nooit te wachten tot ik tijd voor je heb. Bovendien is het abonnement is maandelijks op- en af te schalen én maandelijks opzegbaar. Zo blijf je flexibel en zit je nergens voor langere tijd aan vast. Wel zo prettig!

 

HIER WIL IK MEER OVER WETEN! >

_____________________

 


Wie schrijft die teksten dan?

Rachel van Charante, auteur en tekstschrijver. Aangenaam. :-) Naast het schrijven van historische romans met een vleugje "thriller", zet ik me graag in om jouw aanbod te verkopen met mijn toetsenbord.

 

Over mij in een notendop: een nuchtere, resultaatgerichte en perfectionistische creatieveling, met een niet-lullen-maar-poetsen-instelling en een grote liefde voor tekst en verhalen. Die combinatie maakt dat ik in een samenwerking met jou alles uit de kast trek om kwaliteit en resultaat te leveren. Ik zoek tot op de bodem uit waarvan jouw doelgroep een kriebel in hun buik krijgt en ik wil alle ins en outs weten over jouw aanbod en je bedrijf. Vervolgens gooi ik al mijn creativiteit en vakkennis in de strijd om jouw bedrijf text appeal te geven en zo het hart van je doelgroep te veroveren. 

 

En verder? Ik ben een gestructureerde chaoot die verslaafd is aan to-do-lijstjes. En een introvert op hakken, die beter is in schrijven dan in smalltalk, maar die wel graag de diepte in gaat. Ik woon in Lochem, in de Achterhoek, maar schrijf teksten voor ondernemers door heel Nederland. Meer persoonlijks lezen? Ga dan even naar Over Rachel. Benieuwd welke ervaring ik meebreng? Lees meer over mijbekijk mijn LinkedIn-profiel of lees wat anderen zeggen over onze samenwerking.


Tekst laten schrijven? Dit mag je van onze samenwerking verwachten:

OPRECHT BETROKKEN

Onze samenwerking draait om jou, om jouw bedrijf en om jouw klanten. Daarom zet ik me voor jouw onderneming in alsof het 't mijne is en ben ik pas tevreden wanneer jij dat bent. Veel van de ondernemers waarvoor ik werk zijn daarom terugkerende klanten.

VAKKENNIS

Ik ken de fijne kneepjes van copywriting, storytelling en SEO. Ik ben dan ook SEO-gecertificeerd en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Ik denk met je mee en adviseer je, zowel gevraagd als ongevraagd, maar ik voer de opdracht altijd uit zoals jij het hebben wil. 

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Afspraken die niet nagekomen worden, hoe irritant is dat? Afspraak is afspraak. Punt.

Daarom doe wat ik beloof, binnen de termijn die ik met je afspreek. Daar mag je op rekenen.

INLEVINGSVERMOGEN

Ik beschik over het inlevingsvermogen dat nodig is om in de huid van jouw doelgroep te kruipen. Zo scoren de teksten die ik voor je schrijf niet alleen goed in Google, maar ook bij je (potentiële) klanten.Tekst laten schrijven, wat kost dat? Wat is je uurtarief?

Ik werk voornamelijk met projectprijzen. Voordat ik voor je aan de slag ga maak ik altijd een offerte op. Zo weet je waar je aan toe bent, want er is niets vervelender dan een verrassing achteraf die je niet ingecalculeerd had.

 

Benieuwd wat je investering ongeveer gaat zijn? Klik op tarieven voor een indicatie. Wist je trouwens dat je de uitgave voor een tekstschrijver kunt opvoeren als bedrijfskosten? ;-)

Ben je tekstschrijver of copywriter?

Eigenlijk ben ik beide. Wat een copywriter strikt genomen doet is verkopen met zijn of haar toetsenbord. Een tekstschrijver schrijft ook achtergrondartikelen. Informeert. En dat doe ik ook. Mijn doel als tekstschrijver (of SEO-copywriter) gaat verder dan het schrijven van een rake tekst. Het gaat om het neerzetten van een sterk merkverhaal. Zo onderscheid jij je van je concurrenten en wordt het gevoel dat jouw doelgroep bij jouw bedrijf of imago heeft, positief gevormd. Dat doe ik met diverse tekstsoorten. Denk aan webteksten, blogs, redactionele artikelen, content voor social media, enzovoorts.


Welke teksten schrijf je voor mijn bedrijf?

Als tekstschrijver ga ik ervan 'aan' om jouw website met een prikkelende SEO-tekst hoger te krijgen in Google. Maar ook om lastige materie uit jouw vakgebied uit te leggen in begrijpelijke taal. (En met een beetje sjeu, zodat het geen gortdroge boodschap wordt.)

 

Van SEO-teksten tot wervende vacatures en persberichten, van luchtige copy tot interessante achtergrondartikelen, van B2B tot begrijpelijke teksten op B1-niveau: ik schrijf teksten in alle soorten en maten, maar altijd unieke teksten die zijn toegespitst op jouw bedrijf, het doel en de doelgroep. 

Je bent tekstschrijver in Gelderland. Schrijf je ook voor ondernemers uit andere regio's?

Jazeker! Ik woon in- en werk vanuit Lochem, in de Achterhoek, maar ik schrijf teksten voor ondernemers uit heel Nederland.

 

Woon je niet in de regio Achterhoek-Twente? Dan spreken we elkaar in principe online. Wil je liever dat ik naar je toe kom? Geen probleem! Doe ik.


Heb je webteksten nodig die jouw zichtbaarheid in Google vergroten? Een prikkelend persbericht of een heldere beleidsnota waarbij de lezer goed geïnformeerd wordt, zonder in slaap te vallen? Schakel dan de hulplijn in.

Stuur een mail naar post@rachelvancharante.nl of een bericht via het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 48 uur contact met je op. Tot gauw!