Tekstschrijver nodig?

Heb jij een boodschap te brengen, maar kom je niet verder dan staren naar die knipperende cursor op je lege beeldscherm? Of schud jij die rake tekst gewoon uit je mouw, maar besteed jij je tijd liever aan andere zaken? Geen nood.

 

Als tekstschrijver geef ik woorden aan jouw boodschap. Schrijf ik op wat jij wilde zeggen, maar niet uit je toetsenbord kreeg. Denk hierbij aan webtekstenblogscontent voor social media, nieuwsbrieven, artikelen en meer. Daarbij hou ik rekening met de vindbaarheid van je bedrijf in Google en kruip ik in de huid van jouw doelgroep, zodat jij een tekst overhoudt die jouw klant aanzet tot actie. Uiteraard in goed overleg met jou, want jouw boodschap moet wel jouw boodschap blijven. Ben je toe aan een tekst die jou(w bedrijf) onderscheidt van je concurrenten? Let's meet!

Tekstschrijver Lochem  | copywriter Lochem

Tekstschrijver Achterhoek  | copywriter Achterhoek

Tekstschrijver Twente  | copywriter Twente


Webteksten laten schrijven

Stel: je bent ondernemer en je hebt een prachtige website gemaakt. Of laten maken. Laat die klanten nu maar komen! En dan... gebeurt er niets. Jouw website ziet er gelikt uit, maar is niet vindbaar in Google. En dus niet zichtbaar voor potentiële klanten. Wat nu?

Ik kan je helpen. Aan teksten die jouw website niet alleen beter vindbaar maken, maar die ook écht voor je werken.

Blogs laten schrijven

Bloggen zorgt er niet alleen voor dat jij aan jouw klant laat zien dat jij expert bent binnen jouw vakgebied. Het zorgt er ook voor dat jouw website in beweging blijft, waardoor je hoger scoort in Google. En last but not least levert een blog mooie content op om te delen op social media. Drie klinkende redenen om regelmatig te bloggen, dus. Maar waar haal je de tijd vandaan? Ik kan je dat uit handen nemen.

Strippenkaart nodig?

Meestal verzorg je zelf je communicatie-uitingen, maar soms ben je er gewoon te druk voor.  Of schiet er een onverwachte spoedklus tussendoor die echt niet wachten kan totdat jij tijd hebt.

 

De oplossing? Een strippenkaart! Daarmee kun je, wanneer het nodig is, een beroep op mij doen. Je eigen communicatiemedewer-ker dus, maar dan buiten de deur. 


Tekstschrijver Lochem | teksten laten schrijven Lochem | SEO teksten laten schrijven Lochem

Tekstschrijver Gelderland | teksten laten schrijven Gelderland | SEO teksten laten schrijven Gelderland

Tekstschrijver Twente | teksten laten schrijven Twente | SEO teksten laten schrijven Twente

Tekstschrijver Achterhoek | teksten laten schrijven Achterhoek | SEO teksten laten schrijven Achterhoek


Tekstschrijver Lochem | tekstschrijver Gelderland | tekstschrijver Achterhoek | tekstschrijver Twente


Als auteur neem ik mijn kennis van storytelling mee in onze samenwerking. Ik giet jouw boodschap in een tekst die de lezer raakt en die aanzet tot actie. Je krijgt duidelijke teksten van me, zonder holle woorden, wollige zinnen en onbegrijpelijk vakjargon.

Storytelling combineer ik met een gedegen SEO-strategie. Daarnaast beschik ik over het inlevingsvermogen dat nodig is om in de huid van jouw doelgroep te kruipen. Zo scoort jouw website niet alleen goed in Google, maar ook bij je (potentiële) klanten.

Onze samenwerking draait om jou. Om jouw bedrijf, om jouw verhaal, om jouw wensen en om jouw klanten. Daarom ben ik pas tevreden wanneer jij tevreden bent, wanneer de tekst sprankelt en elke komma op de juiste plek staat.Tekstschrijver Lochem | Schakel Schrijfstudio Rachel van Charante in voor onderscheidende SEO teksten, pakkende copywriting, redactie en resultaatgerichte social media marketing in Lochem.

Tekstschrijver Achterhoek | Schakel Schrijfstudio Rachel van Charante in voor onderscheidende SEO teksten, pakkende copywriting, redactie en resultaatgerichte social media marketing in de Achterhoek.

Tekstschrijver Twente | Schakel Schrijfstudio Rachel van Charante in voor onderscheidende SEO teksten, pakkende copywriting, redactie en resultaatgerichte social media marketing in Twente.


De volgende tevreden opdrachtgevers gingen je voor.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Let's connect!

Check ook mijn social media kanalen, waar je een kijkje kunt nemen behind the scenes tijdens het schrijfproces. Let's connect!


SCHRIJFSTUDIO

CONTACTGEGEVENS

Rachel van Charante

(06) 18 02 33 01

KvK-nummer:

80684335

 

BTW-nummer:

NL003474738B37


Tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Gelderland

Tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Twente

tekstschrijver Twente

tekstschrijver Twente