In Schaduwdochter, het eerste deel van De Acht Kastelen-serie, stuit psycholoog Carmen tijdens een verhuizing naar Kasteel Vorden op een groot familiegeheim van haar man. Voor ze het weet raakt ze verstrikt in het verhaal van Guusje, die in 1917 in Amsterdam voor haar zieke zusje probeert te zorgen. Dat is niet makkelijk: het leven in de stad is hard en werk vinden en houden lijkt onmogelijk. Het tij keert wanneer ze de steenrijke Hugo ontmoet, die haar een baantje aanbiedt op zijn landgoed... Maar het lijkt te mooi om waar te zijn. Lukt het Guusje om zich staande te houden in haar nieuwe omgeving vol intriges en bedrog? En kan Carmen 100 jaar later de fouten uit het verleden alsnog rechtzetten?

 

Schaduwdochter verscheen op 7 september 2023.

 

'Een spannende, vlot geschreven roman. Zeer de moeite van het lezen waard.'

- Nederlands Dagblad

 

Schaduwdochter is een spannende roman met thrillerelementen, die zich deels in 1917 en deels in het heden afspeelt.


lekker lezen? download het KORTe VERHAAL uit het winternummer van Noaber Magazine

Voor het winternummer van Noaber Magazine (december '23) schreef ik een kort verhaal; een "spin off" van Schaduwdochter. Noaber Magazine ligt in Drenthe, Gelderland en Overijssel in de schappen. Het korte verhaal is ook, samen met een interview, te downloaden als pdf-bestand.Schaduwdochter bestellen?

Schaduwdochter is verkrijgbaar bij je favoriete boekhandel. Wil je graag een gesigneerd exemplaar bestellen? Bestel het boek dan rechtstreeks bij mij. Stuur me een berichtje met daarin je naam, adres en de tekst die je in het boek geschreven wilt hebben. Ik verstuur het boek in de meeste gevallen nog dezelfde dag.

 

De kosten voor een gesigneerde Schaduwdochter bedragen € 25,98 (de winkelprijs van € 20,99 plus de verzendkosten á € 4,99).

 

Veel leesplezier!

 

Liefs,

Rachel

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.