Webteksten laten schrijven

Teksten voor je website laten schrijven

Een goede website is veel meer dan alleen een online visitekaartje. Wanneer jouw website wordt voorzien van de juiste tekst, word je beter zichtbaar in Google én wordt jouw doelgroep sneller verleid om op je aanbod in te gaan. Zo wordt je website een leadgenerator, die serieuze omzet oplevert.

 

Staat jouw site te verstoffen op pagina acht van Google en haal je er geen omzet uit? Of ben je een startende ondernemer en heb je nog geen website? Laat mij je helpen.

 

Ik schrijf overtuigende webteksten die jou beter vindbaar maken in de zoekmachines. Webteksten die informeren, die vertrouwen wekken én die jouw ideale klant over de streep trekken. Dit doe ik door SEO-strategie te combineren met prikkelende communicatie, die past bij jouw bedrijf en die aansluit op jouw doelgroep. Daardoor scoren jouw webteksten straks niet alleen goed in Google, maar ook bij je ideale klant. 


Met de juiste teksten op je website ...

VERSLA JE DE ZOEKMACHINES.

Door gebruik van de juiste zoekwoorden verbeteren we jouw online vindbaarheid, waardoor je website beter bezocht wordt door je doelgroep.

RAAK JE DE JUISTE SNAAR BIJ JE DOELGROEP.

We informeren je websitebezoekers, werken aan jouw online imago en we overtuigen en verleiden je ideale klant.

GENEREER JE MEER LEADS.

Met overtuigende webteksten ontvang je meer informatieverzoeken, aanmeldingen voor je nieuwsbrieven en offerteaanvragen.


(MEER) OMZET UIT JE WEBSITE HALEN? DAT BEGINT BIJ OVERTUIGENDE EN SEO-PROOF WEBTEKSTEN.

 

 

SEO-gecertificeerd

Een mooie website met dito teksten, die staat te shinen op pagina 10 in Google? Heb je niks aan. Ik ben SEO-gecertificeerd en weet dus wat er nodig is om jouw teksten ook voor Google onweerstaanbaar te maken. Maar don't worry: ik schrijf geen 'typische' SEO-teksten waarbij dat ene zoekwoord in vrijwel elke zin terugkomt. Ik schrijf voor je doelgroep en pas in de tweede plaats voor Google. Je mag dus lekker leesbare teksten verwachten, die voorzien zijn van slim geplaatste zoekwoorden. Het resultaat? Een website die voor je werkt. Zodat offerteaanvragen ook binnenkomen als jij in de voorjaarsvakantie van de piste glijdt.

 

DAT LIJKT ME WEL WAT! >

________

 


De teksten die ik voor jouw website schrijf zijn:

Overtuigend

Jouw website levert pas (meer) omzet op als bezoekers worden verleid op jouw aanbod in te gaan. Daarom schrijf ik teksten die raken én die de psychologische triggers bevatten die jouw doelgroep in beweging brengen.

webteksten laten schijven

Professioneel, uniek en 100% jij

De teksten die ik voor jouw website schrijf zijn uniek. Ze onderscheiden jou van je concurrent en hebben jouw tone-of-voice. Geen opdringerige reclameteksten dus, maar woorden die jouw merkgevoel overbrengen.

Zichtbaar en SEO-proof

De webteksten die ik voor je schrijf zijn voorzien van de juiste zoekwoorden, maar zonder dat er om de twee zinnen die ene zoekterm in terugkomt. SEO-proof dus, maar wel lekker leesbaar.

 


Teksten voor je website laten schrijven

Zelf je webteksten schrijven?

TEKSTSCHRIJVER TO THE RESCUE.

Soms kiezen ondernemers ervoor hun eigen webteksten te schrijven, om de kosten voor een tekstschrijver uit te sparen. Kan best. Tenminste: als je goed kunt schrijven, als je alles weet van SEO, als je weet met welke psychologische triggers je websitebezoekers verleidt om op jouw aanbod in te gaan en je daar óók nog eens de tijd voor hebt, dan kun je heel goed je eigen webteksten schrijven.

 

Mis je die kennis? Dan is het veel slimmer om het schrijven van je webteksten uit te besteden. Het inschakelen van een SEO-tekstschrijver scheelt je niet alleen tijd en frustratie, maar ook geld. Want die investering verdien je binnen no-time terug omdat klanten jou nu a.) beter weten te vinden en b.) sneller worden aangezet om tot kopen over te gaan. Onderaan de streep kosten goede webteksten geen geld. Ze leveren juist omzet óp. Goede teksten voor je website zijn een eerste stap naar een booming business


Webteksten laten schrijven, hoe gaat dat in zijn werk?

KOFFIEDATE

Om te beginnen plannen we een kennismaking, online of offline, waarin we uitgebreid ingaan op jouw bedrijf, jouw wensen en jouw doelgroep. Daarna ontvang je een vrijblijvende offerte van me.

WEBTEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

Na jouw akkoord op de offerte doe ik een uitgebreid zoekwoordenonderzoek (want dit is de basis om beter gevonden te worden in de zoekmachines) én research. Ik verdiep me in jouw bedrijf, aanbod en doelgroep, waarna ik jouw webteksten ga schrijven. Deze ontvang je binnen de vooraf afgesproken termijn.

JIJ LEEST DE WEBTEKSTEN KRITISCH

Daarna bellen we, want ik wil graag weten of je tevreden bent met de webteksten en of er nog wensen zijn. Wil je graag aanpassingen in de tekst? No problem! Ik werk niet met gelimiteerde correctierondes, want ik ben pas tevreden wanneer jij dat bent. Wat kosten teksten voor mijn website?

Het laten schrijven van webteksten is een investering, want als jouw klanten jou nu online weten te vinden, heb jij deze kosten snel terugverdiend. Om je een idee te geven van die investering vind je hieronder een indicatie. Het laten schrijven van webteksten is maatwerk. Daarom verstrek ik altijd een offerte vooraf. Zo weet je waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Een website heeft, naast een homepage en een contactpagina, minimaal één aanbodpagina en een over ons-pagina nodig. Vaak komen daar extra pagina's bij. Wat en hoeveel jij nodig hebt is helemaal afhankelijk van wat je aanbiedt. De prijzen zijn vrij van BTW. Het is niet nodig het hele bedrag op voorhand te betalen. Ik werk met een aanbetaling vooraf en een restbedrag wanneer alles naar tevredenheid is afgerond.

Je bent tekstschrijver. Bouw je ook websites?

Ja, dat kan ik ook voor je doen. Afhankelijk van jouw wensen bouw ik deze zelf of werk ik hiervoor samen met een goede webdesigner uit mijn netwerk of het jouwe. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd welke websites ik eerder bouwde? Je bekijkt ze via reviews.

Heb ik wel nieuwe webteksten nodig?

Twijfel je of jouw webteksten toe zijn aan een opfrisbeurt? Vraag dan een quick scan van je website aan. Deze is gratis en vrijblijvend, no strings attached. Soms zijn nieuwe webteksten gewoon niet nodig en ben je al geholpen met een paar goede tips. En dat vertel ik je dan ook eerlijk.


Heb je vragen? Wil je een vrijblijvende offerte of wil je mij inschakelen voor het schrijven van jouw webteksten? Mail naar post@rachelvancharante.nl of stuur een bericht via het contactformulier. Tot gauw!

 

IK WIL WEBTEKSTEN DIE OMZET OPLEVEREN >