Webteksten laten schrijven Lochem | tekstschrijver Lochem

Webteksten laten schrijven Gelderland | tekstschrijver Gelderland

Webteksten laten schrijven Twente | tekstschrijver Twente | SEO teksten Twente

Webteksten laten schrijven Achterhoek | tekstschrijver Achterhoek | SEO teksten


Webteksten laten schrijven

  • Is jouw website onvindbaar op Google?
  • Of zijn de teksten wollig en verouderd en komt jouw aanbod niet goed uit de verf?
  • Levert jouw website je geen klanten op?
  • Of ben je een startende ondernemer en moet je nog een website laten maken?

Online zichtbaarheid is anno 2021 niet meer weg te denken uit je marketingstrategie. Een website is niet alleen een online visitekaartje, het is vooral een marketingtool. Om die marketingtool voor je te laten werken, is het van belang dat de teksten op je website SEO-proof zijn, waardoor je bedrijf goed gevonden wordt én dat je webteksten zo geschreven zijn dat je klant aangezet wordt tot actie. Dat kan alleen met goede content.

 

Die goede content, daar kan ik je aan helpen. Ik schrijf teksten die je website niet alleen beter vindbaar maken, maar die ook écht voor je werken. Dit doe ik door SEO-strategie te combineren met prikkelende communicatie, die aansluit op jouw doelgroep. Daardoor scoren jouw webteksten straks niet alleen goed in Google, maar ook bij je ideale klant. 

 

Kun jij wervende en unieke webteksten gebruiken die jouw bedrijf online beter zichtbaar maken én die jouw aanbod beter verkopen? Kortom: teksten die je omzet vergroten? Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte.


SEO teksten Lochem | tekstschrijver Lochem

SEO teksten Gelderland | tekstschrijver Gelderland

SEO teksten Twente | tekstschrijver Twente

SEO teksten Achterhoek | tekstschrijver Achterhoekwebteksten laten schrijven Gelderland

Meer omzet uit je website

Hoe lekker zou het zijn als je website je maandelijks 3, 4, 5 - misschien wel 10 - nieuwe klanten oplevert, zonder dat je daarvoor actief de boer op moet? Dat is wat goede content voor je doet.

webteksten laten schrijven

webteksten laten schrijven Lochem

Teksten die passen bij jouw bedrijf

De webteksten die ik voor je schrijf hebben een tone-of-voice die past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Voor ik aan de slag ga wil ik alles van je bedrijf weten. Erachter komen wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt. Want goede service, dat bieden je concurrenten ook. Jouw Unique Selling Point giet ik in een tekst die jouw bedrijf onderscheidt van je concurrenten.

Teksten voor website laten schrijven

Teksten voor website laten schrijven

Teksten voor website laten schrijven

 

Webteksten laten schrijven Gelderland

SEO-geoptimaliseerde webteksten

Overtuigende webteksten zijn een must, maar daar heb je niets aan als je website stof staat te happen op pagina 8 van Google. Ik zorg ervoor dat jouw website weer zichtbaar wordt én dat je eruit springt ten opzichte van je concurrenten.

webteksten laten schrijven

webteksten laten schrijven Gelderland

webteksten laten schrijven

 


Zelf webteksten schrijven of uitbesteden?


 

Ja, je kunt je webteksten best zelf schrijven. Als schrijven helemaal je ding is, als je alles weet van SEO, als je precies weet hoe je de juiste woorden aan elkaar koppelt zodat websitebezoekers verleid worden om op jouw aanbod in te gaan én je hebt daar ook nog eens de tijd voor, dan kun je dat prima zelf doen. Mis je toch de tijd en de kennis? Dan is het verstandiger het schrijven van je webteksten uit te besteden. Want die investering, die verdien je binnen no-time terug. Dubbel en dwars. De voordelen als ik het voor je doe?

  • Het levert geld op. Je bedrijf wordt namelijk goed gevonden in Google, wordt online zichtbaar. Daarnaast zijn de teksten die je van me krijgt zo geschreven dat bezoekers verleid worden om op jouw aanbod in te gaan. Het laten schrijven van je webteksten is een investering die zich terugverdient.
  • Jij hebt je vrijheid terug. En rust in je hoofd. Uitbesteden scheelt je namelijk zeeën van tijd, tijd die je kunt steken in ondernemen. Of in me-time. En het scheelt je wellicht ook een hoop frustratie, omdat schrijven voor veel ondernemers niet hun cup of tea is.

Teksten voor je website laten schrijven

Werkwijze webteksten laten schrijven


Koffieafspraak

Om te beginnen plannen we een koffieafspraak, online of offline, waarin we uitgebreid ingaan op jouw bedrijf, jouw wensen en jouw doelgroep. Naar aanleiding daarvan krijg je een vrijblijvende offerte.

Zoekwoordenonderzoek

Na jouw akkoord op de offerte doe ik een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en research. Waar nodig duik ik nog dieper in jouw bedrijf, waarna ik met je webteksten aan de slag ga.

Webteksten laten schrijven

De webteksten ontvang je binnen een vooraf afgesproken termijn, mét de SEO-bijlage. Want als je eenmaal weet op welke woorden jouw potentiële klanten zoeken, kun je deze ook gebruiken voor blogs en social media. Win win!

Jij leest de webteksten kritisch 

Daarna bellen we, want ik wil graag weten of ik de kern van jouw boodschap geraakt heb en of er nog wensen zijn. Wil je graag aanpassingen in de tekst? No problem! Ik werk niet met gelimiteerde correctierondes; we gaan door totdat jij tevreden bent.


Voor welke klanten schrijf ik webteksten?


Ik schrijf webteksten (en andersoortige teksten) voor ondernemers in alle soorten en maten. Ik krijg energie van ambitieuze ondernemers die aan hun online zichtbaarheid willen werken, maar ik werk ook graag voor woningcorporaties en gemeenten. De afgelopen periode heb ik webteksten geschreven voor winkels, horeca, voor coaches met uiteenlopende specialisaties, voor een woningcorporatie en de facilitaire dienstverlening.

Wanneer zet je een tekstschrijver in?


Wanneer jij vindt dat jouw webteksten aan een update toe zijn. Wanneer jouw website onzichtbaar is in Google. Of wanneer je een startende ondernemer bent en nog geen website hebt. In principe bouw ik geen websites, daar ligt mijn expertise niet, maar voor het schrijven van de teksten werk ik graag samen met jouw webdesigner.

Twijfel je of jouw webteksten toe zijn aan een opfrisbeurt van een SEO tekstschrijver? Vraag dan een gratis quick scan van je website aan. Soms ben je al geholpen met een paar goede tips.

Wat kosten teksten voor je website?


Het laten schrijven van webteksten is een investering, want als jouw klanten jou nu online weten te vinden, heb jij deze kosten snel terugverdiend. Om je toch een idee te geven van die investering, vind je hieronder een indicatie. Het laten schrijven van webteksten is maatwerk. Daarom verstrek ik altijd een offerte vooraf. Zo weet je waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

 

Een website heeft, naast een homepage en een contactpagina, minimaal één aanbodpagina en een over ons-pagina nodig. Vaak komen daar extra pagina's bij. Wat en hoeveel jij nodig hebt is helemaal afhankelijk van wat je aanbiedt. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Het is niet nodig het hele bedrag op voorhand te betalen. Ik werk met een aanbetaling vooraf en een restbedrag wanneer alles naar tevredenheid is afgerond.

PS: wist je dat je het inhuren van een tekstschrijver voor je website kunt opvoeren als bedrijfskosten?

Teksten voor je website laten schrijven Gelderland | webteksten laten schrijven Lochem


Zorg dat je gevonden wordt met pakkende, SEO-proof webteksten!

Jij als ondernemer bent expert in wat je doet. Uiteraard wil je dit ook uitstralen op het wereldwijde web. Kun jij jouw aanbod face-to-face uitstekend verkopen, maar krijg je het niet goed uit je pen (toetsenbord)? En kun je hulp bij gebruiken bij het schrijven van je webteksten? Stuur me een berichtje voor een vrijblijvende offerte. Mailen, bellen of appen kan natuurlijk ook.

(06) 18 02 33 01

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.webteksten laten schrijven Lochem | SEO teksten laten schrijven Lochem | tekstschrijver Lochem

webteksten laten schrijven Gelderland | SEO teksten laten schrijven Gelderland | tekstschrijver Gelderland

webteksten laten schrijven Twente | SEO teksten laten schrijven Twente | tekstschrijver Twente

webteksten laten schrijven Achterhoek | SEO teksten laten schrijven Achterhoek | tekstschrijver Achterhoek


Webteksten laten schrijven Lochem

Webteksten laten schrijven Gelderland

Webteksten laten schrijven Twente

Webteksten laten schrijven Achterhoek


Let's connect!

Check ook mijn social media kanalen, waar je een kijkje kunt nemen behind the scenes tijdens het schrijfproces. Let's connect!


SCHRIJFSTUDIO

CONTACTGEGEVENS

Rachel van Charante

(06) 18 02 33 01

KvK-nummer:

80684335

 

BTW-nummer:

NL003474738B37


Tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Gelderland

Tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Twente

tekstschrijver Twente

tekstschrijver Twente