Webdesign Achterhoek

_______________________

 

NIEUWE WEBSITE NODIG?

 

Laat de gebruiksvriendelijkheid van je huidige website te wensen over? Of ben je een startende ondernemer en heb je nog geen website? Niet alleen voor webteksten, maar ook voor een nieuwe website kun je bij me terecht.

 

Wil je een website die mooi oogt, snel laadt, goed vindbaar is in de zoekmachines en die zich - uiteraard - aanpast aan het formaat van je beeldscherm? Kortom: gewoon een professionele website? Die bouw ik graag voor je. Na oplevering ontvang je een simpele gebruiksaanwijzing waarmee je je website zelf kunt onderhouden. Wel zo handig. Heb je daar geen zin in? Dan laat je het onderhoud lekker aan mij over.

 

IK WIL EEN PROFESSIONELE WEBSITE! >

_____________

 

JE website als succesvolle leadgenerator

Is jouw website traag en onoverzichtelijk? Is het webdesign een aanslag op je netvlies of werken de functies niet naar behoren? Grote kans dat die websitebezoeker binnen no-time wegklikt en jouw concurrent er een klant bij heeft. Dat is natuurlijk wel het laatste wat je wilt.

 

Jouw website is het visitekaartje van je bedrijf. Om aan je doelgroep te laten zien wie je bent en wat je voor ze kunt betekenen, is het belangrijk dat je website een prettige gebruikservaring biedt en een uitstraling heeft die bij jouw bedrijf past. Maar een écht goede website doet veel meer dan dat. Zo'n website zorgt ervoor dat potentiële klanten jou online weten te vinden én dat ze verleid worden om op jouw aanbod in te gaan. Zo'n website is niet alleen een online visitekaartje, maar vooral een leadgenerator.

 

Ben jij toe aan een website die jouw omzet vergroot? Laat mij je helpen. Het resultaat? Een professionele website die niet alleen goed scoort in Google, maar ook bij potentiële klanten.


Website laten bouwen

Ik bouw jouw website met de programmeerversie van CMS Jimdo, waar we ook de hosting onderbrengen. Jouw website wordt volledig aangepast aan jouw wensen en huisstijl. En heb je nog geen huisstijl? Ook jouw branding verzorg ik graag voor je.

 

Aan een mooie en snelle website die staat te shinen op pagina 10 van Google heb je niets, en daarom richt ik ook de SEO (zoekmachineoptimalisatie) aan de "achterkant" van je website in. Na oplevering ontvang je een handige gebruiksaanwijzing waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf wijzigingen aan je website kunt aanbrengen. Je website onderhouden, een nieuwe afbeelding plaatsen, een stukje tekst toevoegen of een blog uploaden: het zijn dingen waar je je hand straks niet meer voor omdraait.


SNEL & OVERZICHTELIJK

Een snelle en overzichtelijke website, die voorzien is van alle basic functionaliteiten die je hebben wilt.

SEO: GOED ZICHTBAAR IN GOOGLE

Jouw website wordt SEO-geoptimaliseerd, waardoor jouw website goed vindbaar is in de zoekmachines.

DESIGN NAAR JOUW WENSEN & HUISSTIJL

Je hebt keuze uit ruim 30 mooie designs die volledig te customizen zijn naar jouw wensen en huisstijl.

GEMAKKELIJK ZELF TE ONDERHOUDEN & WIJZIGEN

Wil je na oplevering eens zelf iets wijzigen? Een stukje tekst plaatsen bijvoorbeeld? Dat kan gemakkelijk met de simpele gebruiksaanwijzing die je van me krijgt. 


Website laten maken? Zo werkt het.

KENNISMAKING

We plannen een kennismaking, bij voorkeur persoonlijk of via zoom, waarin we jouw wensen uitgebreid bespreken. Op basis daarvan breng ik een offerte uit.

 

AAN DE SLAG.

Na jouw akkoord op mijn offerte ga ik voor je aan de slag. Gedurende het bouwen van jouw website houden we nauw contact. Ik hou je op de hoogte van de voortgang en als je vragen of wensen hebt, kun je altijd bellen, mailen of appen. Ik lever jouw nieuwe website op binnen de afgesproken termijn. Zijn er wijzigingen? Die verwerk ik voor je. Ik doe niet aan beperkte correctierondes, want ik ben pas tevreden wanneer jij dat bent.

OPLEVERING & NAZORG

Na oplevering krijg je een handige (simpele!) gebruiksaanwijzing van me waarmee je zelf wijzigingen aan je website kunt aanbrengen. Zie het als koken met de Wereldgerechten van Knorr: je volgt de stappen en een kind kan de was doen. Beloofd. Heb je geen zin om er zelf mee aan de slag te gaan? Bel dan gewoon naar de hulplijn van Schrijfstudio Rachel van Charante. ;-) Die staat altijd voor je klaar.

Wie bouwt die website dan?

Rachel van Charante. Auteur van historische romans met een vleugje "thriller" en tekstschrijver voor ondernemers.

 

HOW IT STARTED ...

Er was eens een eigenwijze digibeet (that's me, aangenaam) die een communicatiebureau startte. Ik besloot me te verdiepen in webdesign, omdat ik ondanks een gebrek aan technische skills per se zélf mijn website wilde bouwen. Tijdens dat proces bleek ik een stuk technischer te zijn ingesteld dan ik vooraf dacht. Toen ik eenmaal was gestart als tekstschrijver deed ik het op verzoek nog eens voor een klant die naast webteksten ook een nieuwe website wilde. Daarna bouwde ik nog een website, en vervolgens nog een, en nog een ... Lang verhaal kort: inmiddels ken ik de fijne kneepjes van webdesign. En weet ik dat aannames maar aannames zijn. ;-)

 

VS. HOW IT'S GOING.

Een website moet niet alleen goed vindbaar zijn in Google, snel laden, overzichtelijk zijn en de juiste informatie bevatten. Een website moet ook een lust voor het oog zijn. Uitstralen wie jij bent en waar je als ondernemer voor staat. Naast eigenwijs ben ik een tikje (ahum) perfectionistisch en ben ik esthetisch ingesteld. Daarom steek ik net zoveel tijd in het bouwen van jouw website als in die van mezelf en ben ik pas tevreden wanneer jij dat bent.

 

Ik woon en werk in Lochem, in de Achterhoek, maar bouw websites voor ondernemers door heel Nederland. Meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Of benieuwd naar wat persoonlijke feitjes? Ga dan naar Over Rachel.


Website laten maken? Deze ondernemers gingen je voor.

Benieuwd welke websites ik eerder maakte? Naast de website waar je nu op zit, bouwde ik de websites en ontwierp ik de huisstijl voor de volgende ondernemers.


Tarief website laten maken

Voordat ik jouw website bouw breng ik natuurlijk eerst een offerte uit. Zo weet je waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf die je niet ingecalculeerd had. Wat jouw investering gaat zijn hangt onder andere af van hoeveel webpagina's je wilt, of ik ook jouw webteksten schrijf, hoeveel research daar voor mij in zit, welke functionaliteiten je wilt, of ik ook je huisstijl verzorg, etcetera. Een offerte is dus altijd maatwerk.

 

Om je toch een idee te geven: bij een website tot vijf webpagina's liggen de kosten rond de € 800,-. Dit is exclusief het schrijven van webteksten maar inclusief SEO en alle standaard-functionaliteiten die je hebben wilt. Benieuwd wat jouw investering gaat zijn? Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte.


Ben je toe aan een website die jouw bedrijf beter vindbaar maakt in Google, die jouw websitebezoekers overtuigt en die precies uitstraalt wie jij als ondernemer bent en wat je voor je doelgroep kunt betekenen? Kortom: wil je een professionele website laten maken die jouw omzet verhoogt? Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte of een kennismaking. Mail naar post@rachelvancharante.nl of stuur een bericht via het contactformulier. Tot gauw!

 

NAAR CONTACT >

___________