Het grachtenhuis


Over Het grachtenhuis

Van de auteur van Het schuilhuis

 

1942, Lochem. Heleen woont tijdelijk bij haar ouders op de boerderij, nadat haar verloofde is omgekomen aan het front. Ze kan echter niet wachten om terug te keren naar Amsterdam, waar ze haar leven had opgebouwd. Als ze de kans krijgt om als secretaresse voor een belangrijk advocatenkantoor in de hoofdstad te gaan werken, grijpt ze die kans met beide handen aan. 

 

Maar algauw komt ze erachter dat haar baas in dienst is van het Duitse Rijk, en Heleen begint te twijfelen. Wil ze wel voor zo iemand werken? Tegelijkertijd beseft ze dat ze ook invloed kan hebben - en misschien zelfs haar beste vriendin kan helpen, die Joods is. Er breekt een levensgevaarlijke periode aan. Terwijl ze niemand meer écht kan vertrouwen, moet Heleen cruciale keuzes maken om de mensen van wie ze houdt te kunnen redden.

 

'Een spannende oorlogsroman, en tegelijkertijd een universeel liefdesverhaal.' - Hebban.nl

 

RACHEL VAN CHARANTE (1985) groeide op in Twente en woont en werkt in Lochem. Ze is tekstschrijver en contentspecialist voor ondernemers. Haar debuut Het schuilhuis is een bestseller.

Het grachtenhuis bestellen?

Heb je Het grachtenhuis gelezen en wil je me laten weten wat je ervan vond? Of wil je het boek bestellen? Het grachtenhuis is verkrijgbaar bij je favoriete boekhandel. Wil je liever een gesigneerd exemplaar? Bestel je exemplaar dan rechtstreeks bij mij.

 

Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar: post@rachelvancharante.nl en vergeet niet je adres te vermelden. De kosten bedragen (€ 20,99 + € 4,- verzendkosten =) € 24,99. Het boek ligt dan binnen enkele dagen op je deurmat. Veel leesplezier!

 

Greets,

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.