Als ondernemer wil ik waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Daarom bekijk ik bij elke opdracht of ik het juiste antwoord op jouw vraag ben. En soms verwijs ik je door naar een andere communicatieprofessional. Wanneer ik niet direct ruimte in mijn agenda heb, of omdat zijn of haar expertise gewoon nét iets beter aansluit op jouw opdracht. In de loop van de jaren heb ik een netwerk van professionals opgebouwd - redacteuren, manuscriptdokters, webdesigners en collega-copywriters - waarmee ik graag samenwerk en waarnaar ik jou met een gerust hart doorverwijs, omdat ik weet dat jouw opdracht bij deze pro's in goede handen is. Meet the network!

PATRICIA SNEL | Schrijfcoach en -docent | www.schrijfmeesters.nl

Heb je een schrijfdroom en wil je begeleid worden om deze droom in vervulling te laten gaan? Deze manuscriptdokter heeft zelf meerdere bestsellers op haar naam staan en staat wekelijks bij de Schrijversacademie voor de klas.

 

Patricia: "Ik ondersteun zowel beginnende als ervaren auteurs in verschillende fases van hun schrijfproces. In persoonlijke gesprekken nemen we stijl, structuur, spanningsboog, dialogen, personages en plot onder de loep. Daarnaast organiseer ik regelmatig intensieve schrijfretraites."

SABINE MOURITS | Freelance redacteur | www.tekstindetail.nl

Sabine: "Hey! Leuk dat je dit leest. Ik ben Sabine Mourits. Redacteur van boeken en meer zakelijke teksten. Je kan bij mij terecht voor zowel inhoudelijke als tekstuele redactie.

Naast mijn werk ben ik moeder van drie kinderen en ik woon met hen en mijn vriend in Poeldijk, een dorpje in het Westland. In mijn spaarzame vrije tijd lees ik graag een goed boek, maak ik een wandeling, ondernemen we dingen als gezin, spreken we af met vrienden of bezoeken we een leuke stad.

 

Ik verdiep me graag in verschillende onderwerpen en heb respect voor de schrijver en zijn of haar verhaal of tekst. Met altijd een doel voor ogen: samen met jou zorgen voor de best mogelijke versie. Mijn passie ligt bij het redigeren van thrillers en (spannende) romans, (auto)biografieën en kinderboeken. Voor de redactie van zakelijke teksten kan je bij mij terecht met teksten over medische en medisch-wetenschappelijke onderwerpen en met teksten over boeken en schrijven – in de breedste zin van het woord.

 

Mensen omschrijven mij als oprecht, professioneel en vriendelijk en als redacteur vind ik het belangrijk om een tekst volledig te doorgronden, met je mee te denken en je van opbouwende feedback te voorzien.

 

Ik vind niks fijner dan jou blij maken met wat ik met passie en liefde doe: lezen en redigeren. Meer informatie of een informerend en vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken? Kijk op: www.tekstindetail.nlIk spreek je graag!"


MARCEL VAN VUGT | Freelance webdesigner

Marcel van Vugt is freelance webdesigner en eigenaar van Web A Lot. Hij bouwt vlotte en gebruiksvriendelijke websites met Wordpress en verzorgt het onderhoud ervan tot in de puntjes.

RENATE BRUINENBERG | SEO-copywriter en schrijfcoach

SEO-copywriter en schrijfcoach Renate Bruinenberg is een rot in het schrijversvak. Ze begon haar carrière met het schrijven van webteksten en blogs. Daarnaast leidt ze inmiddels ook zelf tekstprofessionals op, via de Teksttoppers Academie.