Als ondernemer wil ik waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Daarom bekijk ik bij elke opdracht of ik het juiste antwoord op jouw vraag ben. En soms verwijs ik je door naar een andere communicatieprofessional. Wanneer ik niet direct ruimte in mijn agenda heb, of omdat zijn of haar expertise gewoon beter aansluit op jouw opdracht. In de loop van de jaren heb ik een netwerk van professionals opgebouwd - redacteuren, manuscriptdokters, schrijfcoaches, webdesigners en collega-copywriters - waarmee ik graag samenwerk en waarnaar ik jou met een gerust hart doorverwijs, omdat ik weet dat jouw opdracht bij deze pro's in goede handen is. Meet the network!

Inge Liedorp-van den Akker is tekstredacteur en vertaler Engels-Nederlands met inmiddels ruim twintig jaar ervaring.

 

Inge: "Mijn motto luidt: geef mij je tekst en ik maak hem beter! In 1995 ben ik begonnen als docent Gezondheidskunde. Later heb ik de hbo-opleiding Vertaler Engels gevolgd aan het ITV te Utrecht. Dankzij mijn achtergrond ben ik gespecialiseerd in boekvertalingen met een medische/gezondheidsinslag. Ik heb een groot aantal boeken uit het genre non-fictie vertaald. Verder leg ik me toe op het redigeren en corrigeren van teksten. Wat ik onder meer voor je doe:

  • Ik corrigeer manuscripten op spelling, grammatica, interpunctie en stijl, voor auteurs en uitgeverijen. 
  • Ik kijk je scriptie na op taalfouten.
  • Ik vertaal je boek of tekst van het Engels naar onberispelijk Nederlands.
  • Ik kijk je webtekst, blog, flyer of folder na op taalfouten en pas de tekst aan zodat deze lekker vlot loopt.

Meer weten? Bekijk mijn website, mail naar info@tekstbureau-ingenieus.nl, bel of stuur een appje: 06 54 35 35 57. Tot gauw!"


Josha Zwaan is bestsellerauteur, schrijfdocent en schrijfcoach.

 

Josha: "Veel mensen dromen ervan een boek te schrijven. Lang niet al die mensen realiseren die droom ook. Twijfels, onzekerheden, een gebrek aan schrijftechnische kennis: allemaal zaken die belemmerend werken. De juiste begeleiding tijdens het schrijfproces geeft niet alleen een stok achter de deur om je schrijfdoelen wél te halen, het kan ook het verschil maken tussen het wel of niet vinden van een uitgever. Met schrijfcoaching begeleid ik aspirant schrijvers van pril boekidee tot persklaar manuscript. En met succes; ik ben er trots op dat mijn schrijfcoaching de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan het debuut van diverse auteurs.

 

Wil jij jouw schrijfdroom nu écht gaan realiseren? Bekijk mijn website of stuur me een bericht: info@joshazwaan.nl."


Sabine: "Hey! Leuk dat je dit leest. Ik ben Sabine Mourits. Redacteur van boeken en meer zakelijke teksten. Je kan bij mij terecht voor zowel inhoudelijke als tekstuele redactie.

Naast mijn werk ben ik moeder van drie kinderen en ik woon met hen en mijn vriend in Poeldijk, een dorpje in het Westland. In mijn

 

spaarzame vrije tijd lees ik graag een goed boek, maak ik een wandeling, ondernemen we dingen als gezin, spreken we af met vrienden of bezoeken we een leuke stad. 

 

Ik verdiep me graag in verschillende onderwerpen en heb respect voor de schrijver en zijn of haar verhaal of tekst. Met altijd een doel voor ogen: samen met jou zorgen voor de best mogelijke versie. Mijn passie ligt bij het redigeren van thrillers en (spannende) romans, (auto)biografieën en kinderboeken. Voor de redactie van zakelijke teksten kan je bij mij terecht met teksten over medische en medisch-wetenschappelijke onderwerpen en met teksten over boeken en schrijven – in de breedste zin van het woord.

 

Mensen omschrijven mij als oprecht, professioneel en vriendelijk en als redacteur vind ik het belangrijk om een tekst volledig te doorgronden, met je mee te denken en je van opbouwende feedback te voorzien. Ik vind niks fijner dan jou blij maken met wat ik met passie en liefde doe: lezen en redigeren. Meer informatie of een informerend en vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken? Kijk op: www.tekstindetail.nlIk spreek je graag!"


Heb je een schrijfdroom en wil je begeleid worden om deze droom in vervulling te laten gaan? Deze manuscriptdokter heeft zelf meerdere bestsellers op haar naam staan en staat wekelijks bij de Schrijversacademie voor de klas.

 

Patricia: "Ik ondersteun zowel beginnende als ervaren auteurs in verschillende fases van hun schrijfproces: van idee tot en met publicatie. In persoonlijke gesprekken nemen we stijl, structuur, spanningsboog, dialogen, personages en plot onder de loep. Ik bied vier mogelijkheden van individuele schrijfbegeleiding. Van even samen sparren, tot en met een intensief jaartraject. Daarnaast organiseer ik regelmatig luxe schrijfretraites. Meer weten? Of ben je benieuwd welke vorm van schrijfbegeleiding bij jou past? Bekijk mijn website of bel me: 06 51 03 63 55."

 

PS: Heb je Patricia's nieuwste roman De vondeling van Veenhuizen al gelezen? Hij is nu te verkrijgen bij je favoriete boekhandel. 


MARCEL VAN VUGT | Freelance webdesigner

Marcel van Vugt is freelance webdesigner en eigenaar van Web A Lot. Hij bouwt vlotte en gebruiksvriendelijke websites met Wordpress en verzorgt het onderhoud ervan tot in de puntjes.

RENATE BRUINENBERG | SEO-copywriter en schrijfcoach

SEO-copywriter en schrijfcoach Renate Bruinenberg is een rot in het schrijversvak. Ze begon haar carrière met het schrijven van webteksten en blogs. Daarnaast leidt ze inmiddels ook zelf tekstprofessionals op, via de Teksttoppers Academie.