Boeken

Als auteur ben ik verbonden aan Xander Uitgevers. Mijn boeken zijn een mix van historie, romantiek en een thrillerachtige spanning. Historische romans, maar met een actueel tintje door een verhaallijn in tegenwoordige tijd. Op 7 september is mijn nieuwe roman Schaduwdochter verschenen. Op dit moment werk ik aan mijn vierde roman, die in april 2024 in de boekhandels zal liggen. 

 

Niets missen van het laatste schrijfnieuws? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief, check het laatste nieuws of volg de ontwikkelingen via Instagram

Nieuw: Schaduwdochter

In Schaduwdochter, het eerste deel van De Acht Kastelen-serie, stuit psycholoog Carmen tijdens een verhuizing naar Kasteel Vorden op een groot familiegeheim van haar man. Voor ze het weet raakt ze verstrikt in het verhaal van Guusje, die in 1917 in Amsterdam voor haar zieke zusje probeert te zorgen. Dat is niet makkelijk: het leven in de stad is hard en werk vinden en houden lijkt onmogelijk. Het tij keert wanneer ze de steenrijke Hugo ontmoet, die haar een baantje aanbiedt op zijn landgoed... Maar het lijkt te mooi om waar te zijn. Lukt het Guusje om zich staande te houden in haar nieuwe omgeving vol intriges en bedrog? En kan Carmen 100 jaar later de fouten uit het verleden alsnog rechtzetten?

 

Schaduwdochter verschijnt op 7 september 2023.

 

'Een spannende, vlot geschreven roman. Zeer de moeite van het lezen waard.'

- Nederlands Dagblad

 

Schaduwdochter is een spannende roman met thrillerelementen, die zich deels in 1917 en deels in het heden afspeelt.Wil je mij boeken als spreker? Afhankelijk van het event en het onderwerp is dat mogelijk. Organiseer je een boekenclub en wil je een van mijn romans bespreken? Leuk, in overleg schuif ik graag aan. Mail naar post@rachelvancharante.nl om een belafspraak in te plannen en de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar een spreker?