75 JAAR LANG ZWEEG ZE OVER HAAR OORLOGSVERLEDEN. NU VERBREEKT ZE HAAR STILZWIJGEN.

Het schuilhuis

Lochem, 1944. De Tweede Wereldoorlog is in volle gang. De achttienjarige Victoria van Coevorden wordt door haar ouders vanwege grote financiële problemen aangespoord om te trouwen met haar steenrijke jeugdvriend Robert. Dan stort er een Engels gevechtsvliegtuig neer achter Victoria's familielandhuis. De piloot overleeft de crash en Victoria biedt aan hem te helpen. In de gevaarlijke weken die volgen moet ze hem verborgen houden voor Robert en haar familie. Maar Robert houdt iets voor haar achter, en zodra Victoria dat ontdekt smeedt ze een plan waarvan ze de tragische gevolgen nog niet kan overzien. 

 

Vijfenzeventig jaar later krijgt Victoria een advertentie onder ogen, en wordt ze alsnog door haar verleden ingehaald. Ze besluit haar stilzwijgen te verbreken... Het schuilhuis is een schitterend historisch verhaal vol rijke details, dat je grijpt vanaf de eerste pagina.


Het schuilhuis in de media

5 oktober 2021

'ROELANT MEETS.... RACHEL VAN CHARANTE'

Interview door Roelant de By over mijn persoonlijke achtergrond en (schrijf)dromen

Het schuilhuis bestellen?

Heb je Het schuilhuis gelezen en wil je me laten weten wat je ervan vond? Of wil je het boek bestellen? Het schuilhuis is verkrijgbaar bij je favoriete boekhandel. Wil je liever een gesigneerd exemplaar? Bestel je exemplaar dan rechtstreeks via mij.

 

Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar: post@rachelvancharante.nl en vergeet niet je adres te vermelden. De kosten bedragen (€ 19,99 + € 4,- verzendkosten =) € 23,99. Het boek ligt dan binnen enkele dagen op je deurmat. Veel leesplezier!

 

Greets,


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.