Reviews

erik langermans, eigenaar van leven en wonendesk lochem:

Voor Leven en WonenDesk in Lochem verzorg ik de communicatie. (Van webteksten tot teksten voor de bedrijfsbrochure, mailings, advertorials, etc..) "Of het nu gaat om je website, bedrijfsfolder of een zakelijke brief: het is het eerste wat klanten van je bedrijf zien. Dan is het fijn om te weten dat jouw tekst in vertrouwde handen ligt van Rachel. Wij werken al jaren zeer prettig samen met haar. Rachel is accuraat, snel, inspirerend, kundig en ervaren. Rachel kan toveren met woorden, echt een gave. Ze weet mij altijd weer te verrassen met haar teksten. Als ondernemer ben je druk. Dan is het fijn dat deze topper je communicatie regisseert!

 

ANNELIES VAN DER VEGT, UITVAARTSPREKER EN EIGENAAR VAN MET HART EN HANDEN:

Voor Annelies van der Vegt mocht ik haar webteksten schrijven, haar website bouwen en haar branding verzorgen. Annelies:

"Na het starten van mijn bedrijf, afgelopen zomer, heb ik Rachel benaderd om mijn website voor mij te bouwen. Haar steun, advies en begeleiding waren to-the-point en zeer waardevol. Rachel stond altijd klaar. Ik ben tevreden en blij met het resultaat, want de website klopt precies; dankzij Rachel straalt deze uit wie ik ben en wat ik kan betekenen. Onze samenwerking heb ik als heel prettig, open en warm ervaren, zoals Rachel ook is. Veel dank Rachel."


Sabine Mourits, redacteur en eigenaar van Tekst in Detail:

Voor Sabine Mourits heb ik haar website gebouwd en haar webteksten geschreven. Sabine:

"Na het starten van mijn eigen bedrijf, was het tijd voor een website. Rachel heeft deze voor mij gebouwd en heeft de informatie die ik erop wilde, opgeschreven in pakkende en aansprekende SEO-teksten. Rachel gaf advies, maar altijd met oog voor mijn wensen en werkzaamheden. 

Ik vond onze samenwerking heel prettig, Rachel is professioneel, flexibel en makkelijk benaderbaar. Ik ben heel erg blij met het prachtige eindresultaat. Dankjewel, Rachel!"

Josha Zwaan, auteur en schrijfcoach:

Voor Josha Zwaan heb ik haar branding verzorgd, haar website gebouwd en haar webteksten geschreven. Josha:

"Een frisse nieuwe website waar mijn schrijfwerk en mijn activiteiten als schrijfdocent en schrijfcoach goed naar voren zouden komen: dat was waar ik deze zomer naar verlangde. Ik vroeg Rachel om hulp bij het ontwerp, de vormgeving en de inhoud. Stap voor stap nam zij alles met mij door en kwam met een aansprekend ontwerp. Haar professionele blik op mijn teksten hielp om ze zo te schrijven dat ze aansprekend voor mijn doelgroep werden. Mijn vele wensen en de enorme hoeveelheid content brachten haar niet van de wijs. Met eindeloos geduld deed zij aanpassingen wanneer ik dat vroeg en legde zij mij uit hoe ik mijn website voortaan zelf bij kan houden. Het eindresultaat is prachtig. Veel dank, Rachel!


Danée Nijman, eigenaar van FutureFacilities:

Voor FutureFacilities schreef ik de teksten voor hun website. Eigenaar van FutureFacilities, Danée Nijman:

"Rachel heeft mij ontzettend goed geholpen, professioneel en heel flexibel. Wij zijn samen aan de slag gegaan met de invulling van mijn website. Ik leverde informatie aan over mijn concept, welke Rachel heel mooi heeft gestructureerd en pakkende teksten bij heeft gemaakt. Ik ben erg blij met het eindresultaat, heel erg bedankt!"