Tekst voor print laten schrijven

_______________________

 

TEKST VOOR PRINT LATEN SCHRIJVEN

Tekst op papier, ouderwets? Juist niet! Omdat we anno 2023 worden overspoeld door digitale boodschappen, groeit de behoefte aan geprinte communicatiemiddelen weer. Een mooie bedrijfsbrochure, flyer of magazine trekt nu júist de aandacht van die potentiële klant.

 

Maar bij het maken van een bedrijfsbrochure, flyer of magazine komt veel kijken. Want hoe verzin je een prikkelende kop die meteen de aandacht trekt? En met welke call-to-action zet je je doelgroep in beweging? En dan is er naast de tekst ook nog de vormgeving, de fotografie en het drukwerk.

 

Laat mij je helpen. Ik schrijf unieke en aansprekende teksten voor je. Daarbij hou ik rekening met een goede balans tussen tekst en beeld, want het esthetische aspect is bijna net zo belangrijk als de inhoud. Wanneer je wilt verzorg ik ook de vormgeving, de fotografie en het drukwerk. Ik doe dit zelf of werk hiervoor samen met professionals uit mijn netwerk of het jouwe. Zo ben jij ontzorgd van A tot Z. Wel zo handig. Samen maken we een pareltje van jouw bedrijfsbrochure, flyer of magazine.

 

WIL IK. SCHRIJF MIJN TEKST! >

________

 

Tekst voor een bedrijfsbrochure laten schrijven

Ja, websites en social media hebben de rol van een bedrijfsbrochure deels overgenomen. Maar bedrijfsbrochures worden nog steeds gelezen, vooral door mensen die al interesse hebben in jouw product of dienst. Met aansprekende teksten voor je bedrijfsbrochure geef je extra informatie, trek je twijfelaars over de streep én bereik je potentiële klanten die minder digitaal zijn. 

Tekst voor een magazine laten schrijven

Een eenmalig magazine voor je bedrijf in het kader van een jubileum of een andere bijzondere gebeurtenis? Of wil je op structurele basis een magazine uitbrengen? Een magazine dat een lust voor het oog is en extra (achtergrond)informatie over je bedrijf, product of dienst geeft, versterkt je merk. Het is een mooie manier om bestaande relaties te boeien en nieuwe relaties aan je te binden. Bijvoorbeeld door je kennis te delen, je doelgroep een kijkje achter de schermen te geven of je klanten aan het woord te laten. 

Tekst voor een flyer laten schrijven

Een flyer kun je ergens achterlaten of iemand direct in handen geven. De kans is daardoor groter dat de boodschap overkomt en niet direct wordt weg geklikt. Ik schrijf korte maar krachtige teksten voor jouw flyer. Teksten die lekker weglezen en die écht wat opleveren, voor ze in de prullenbak belanden. 

Tekst voor papier laten schrijven, wat kost dat?

Voordat ik voor jou aan de slag ga breng ik een offerte uit. Zo weet je waar je aan toe bent, zonder verrassing achteraf.

 

Wat in mijn prijsopgave meetelt is de hoeveelheid tekst die ik voor je schrijf, of het gaat om schrijven of het redigeren van jouw tekst, de hoeveelheid research die ik moet verrichten en of je naast het schrijven ook de vormgeving, de fotografie en het drukwerk aan mij wilt uitbesteden. Een tarief is dus altijd maatwerk. Benieuwd wat jouw investering gaat zijn? Ik breng graag een vrijblijvende offerte voor je uit.

Werkwijze tekst laten schrijven

Jouw vakgebied is het mijne niet. Het is wél mijn vak om me in te leven in jou en in jouw ideale klant. Om jouw woorden op papier te zetten, op zo'n manier dat jouw stem erin doorklinkt en de boodschap beklijft bij je doelgroep. Om dat te kunnen doen wil ik vooraf kennis met je maken. Persoonlijk, telefonisch of via zoom. Vervolgens vraag ik je het hemd van het lijf, zodat ik genoeg info heb om jouw boodschap helder en krachtig te verwoorden. Na jouw akkoord op mijn offerte lever ik de tekst aan binnen de afgesproken termijn. Zijn er wijzigingen? Die verwerk ik voor je. Ik werk niet met beperkte correctierondes, want ik ben pas tevreden als jij dat bent.


_______________________

 

TEKST VOOR PRINT LATEN SCHRIJVEN

Tekst op papier laten schrijven? Neem contact met me op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Mail naar post@rachelvancharante.nl of stuur een bericht via het contactformulier. Tot gauw!

 

NAAR CONTACT >

________