vACATURETEKST LATEN SCHRIJVEN

vACATURETEKST LATEN SCHRIJVEN

Veel werkgevers staan voor hetzelfde dilemma: het personeelstekort is schreeuwend. Het aanbod aan banen is legio en veel goede kandidaten zijn al onder de pannen. Als ondernemer moet je alles uit de kast trekken om die sollicitant te verleiden voor jouw bedrijf te kiezen. Dat begint bij een overtuigende vacaturetekst. Met een originele, wervende tekst trek je niet alleen de juiste sollicitanten, je zet er ook je bedrijf mee in de spotlights.

 

IK WIL EEN WERVENDE VACATURETEKST! >

________

Vacaturetekst laten schrijven die voor je werkt

Een spin in het web zonder 9-tot-5-mentaliteit? Een pro-actieve teamplayer? Een flexibele duizendpoot met een hands-on-mentality? Een verbinder en een bruggenbouwer? Het zijn uitgekauwde termen die op de website van elk willekeurig ander bedrijf hadden kunnen staan. Nietszeggende clichés waar geen enkele kandidaat écht warm voor loopt. En in een tijd waarin de rode loper voor elke kandidaat wordt uitgerold, moet je van goeden huize komen om in het oog te springen bij de juiste kandidaten. Natuurlijk: jij als ondernemer, HR-medewerker of recruiter weet als geen ander wie je zoekt voor de functie en wat

jouw ideale kandidaat in zijn mars heeft. Maar een vacaturetekst schrijven is een vak apart.

 

Is schrijven niet jouw cup of tea? Schakel dan de hulplijn in! Ik schrijf met liefde een verleidelijke vacaturetekst waar jouw ideale kandidaat van gaat glimlachen.

Ik dompel me onder in jouw vakgebied en wil alles weten over jouw onderneming. Wat de functie zo interessant maakt. Wat werken bij jouw bedrijf zo leuk maakt. Over welke talenten jouw ideale kandidaat beschikt. Voor welke uitdagingen jouw toekomstige medewerker komt te staan en waarom je huidige werknemers zo tevreden zijn over werken voor jouw bedrijf.

Het resultaat? Een overtuigende vacaturetekst die:


een duidelijk beeld van de functie schetst;

de juiste sollicitanten aantrekt;

jouw onderneming onderscheidt van je concurrenten en je werkgeversmerk versterkt;

uiteraard SEO-proof is, zodat je vacature goed gevonden wordt in de zoekmachines.


________

Vacaturetekst laten schrijven? Een goede investering.

 

Werven en selecteren is een kostbaar proces. Je bent zo een paar duizend euro kwijt voor het aantrekken van een nieuwe medewerker. Logisch dat je dan liever beknibbelt op de kosten voor een professionele tekstschrijver. Toch?

 

Nou, nee. Met een steengoede vacaturetekst vind je sneller de juiste kandidaat, waardoor je onderaan de streep juist bespaart op de kosten.


________

 

SCHAKEL EEN TEKSTSCHRIJVER VOOR JE VACATURE IN!

Wil je sneller de juiste kandidaat voor jouw openstaande vacature vinden én jouw bedrijf in de spotlights zetten met een steengoede vacaturetekst? Ik help je daar graag bij. Stuur een mail naar post@rachelvancharante.nl of een bericht via het contactformulier.

Tot gauw!

 

NAAR CONTACT >

________