Blogs laten schrijven

  • Is het schrijven van een blog wel het laatste waar jij zin in hebt na een lange werkdag? 
  • Of heb je geen idee waar te beginnen, want hoe zit dat nou met die zoekwoorden? Hoe weet je nou waar jouw klant op googelt?

Er zijn verschillende strategieën te bedenken als het aankomt op het vergroten van je online zichtbaarheid. Bloggen is er daar een van. Je website wordt er beter door gevonden in de zoekmachines en je laat ermee zien dat jíj expert bent binnen jouw vakgebied. Daarmee roep je vertrouwen bij bezoekers op, waardoor ze sneller geneigd zijn met jou(w bedrijf) in zee te gaan. Als je het goed doet, levert bloggen dus omzet op. Maar wanneer doe je het 'goed'? 

 

Om een blog voor je te laten werken, moet 'ie allereerst goed vindbaar zijn in Google. Daarnaast is een goede blog geen verkapte advertentie vol productlinks, maar een goed geschreven artikel dat de vraag van jouw klant beantwoordt, of een probleem oplost. 

 

En precies dat maakt het structureel posten van een blog voor de meeste ondernemers lastig. Het kost veel tijd, zeker wanneer schrijven niet jouw cup of tea is. Het goede nieuws? ;-) Ik kan je dit uit handen nemen.


Voor je laten bloggen? Dit zijn de voordelen.


Over de voordelen van bloggen kan ik kort zijn: bloggen levert geld op. Bloggen is een langetermijnstrategie, maar als je volhoudt, gaat je kassa rinkelen. Hoe zit dat?

Zakelijke blog laten schrijven Gelderland

Je bedrijf wordt beter gevonden in Google. Websites waarop regelmatig nieuwe content wordt geplaatst, zoals blogs, scoren beter in Google. Bovendien is elke blog een extra pagina waarop jouw website gevonden kan worden.

Zakelijke blog laten schrijven Gelderland

Bloggen vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf. Bovendien laat je ermee zien dat jíj de expert bent binnen jouw vakgebied. Het roept vertrouwen op bij (potentiële) klanten, waardoor ze sneller geneigd zijn met jou(w bedrijf) in zee te gaan.

Voor je laten bloggen Gelderland

Blogs zorgen voor interessante content om te delen op social media. Heb je dat vraagstuk meteen getackeld, wat je nu weer moet posten. ;-) En goed om te weten: wanneer volgers op social media doorklikken naar jouw website, heeft dat ook een positief effect op de positie van jouw website in Google!

Voor je laten bloggen Gelderland

Het levert ruimte op. In je hoofd én in je agenda. Door blogs te laten schrijven, werk je aan de online zichtbaarheid van je bedrijf, terwijl jij tijd overhoudt voor zaken waar jíj gelukkig van wordt. 


Zakelijke blog laten schrijven Gelderland | Blogs laten schrijven Lochem

Blogs laten schrijven, hoe werkt dat?


1. We plannen een koffie-afspraak.

Daarbij ik alles wil weten over jouw bedrijf, jouw klanten en je wensen. Meestal doen we dit online, maar als je persoonlijk wilt afspreken, dan kan dat natuurlijk. Wil je dat ik naar je toe kom en woon je in de regio (Achterhoek/Twente)? Dan reken ik geen reiskosten.


2. Ik maak een vrijblijvende offerte voor je.

Ik werk met heldere pakketprijzen, maar elk bedrijf is uniek. Daarom krijg je vooraf een prijsopgave van me, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Wil je eenmalig een blog laten schrijven of wil je een blogabonnement? Hoe vaker ik voor je blog, hoe goedkoper het naar verhouding wordt.


3. Na jouw akkoord op mijn offerte ga ik voor je aan de slag.

Heb je gekozen voor een blogabonnement? Dan maak ik ook een blogplan op maat. Daarna doe ik een zoekwoordenonderzoek (ook wanneer ik eenmalig voor je blog). Daarbij plaats ik mezelf even in de schoenen van jouw ideale klant. Waarin is hij of zij geïnteresseerd? Ook doe ik research naar jouw vakgebied.


4. Met de uitkomsten uit het zoekwoordenonderzoek en de research stroop ik mijn mouwen op en ga ik voor je schrijven. Het resultaat is een goed geschreven blogartikel, dat waarde biedt en dat voorzien is van de juiste zoekwoorden. Elke blog is een extra pagina waarop jouw bedrijf door potentiële klanten gevonden kan worden.


5. Binnen de vooraf afgesproken termijn lever ik de  conceptversie bij je aan.

Ben je tevreden? Of wil je een correctie? No problem! De blog wordt pas gepost wanneer jij tevreden bent. Daarom werk ik niet met gelimiteerde correctierondes. Ik ben pas content wanneer jij dat bent.


Tarieven blogs laten schrijven


Of je nu eenmalig een blog wilt laten schrijven, er een reeks wilt laten schrijven (tip: kijk in dat geval eens naar de strippenkaart) of een blogabonnement wilt: tarieven zijn afhankelijk van jouw wensen en behoeften en de arbeidsintensiviteit van de opdracht. Kies je voor een blogabonnement, dan krijg je € 10,- korting op de prijs per blog. Je neemt dan per maand af wat je nodig hebt. Een blogabonnement ga je aan voor minimaal 3 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar.

 

Passen jouw wensen niet binnen onderstaande blogpakketten? Ik werk met een offerte vooraf, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Hoe vaker ik voor je blog, hoe voordeliger het kan worden. Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Blogs laten schrijven Gelderland

Blogs laten schrijven Gelderland

Blogs laten schrijven Gelderland

Blog laten schrijven Gelderland


Prijzen zijn exclusief 21% BTW.


Vergroot je online zichtbaarheid met SEO-proof blogs

Wil je meer informatie over het laten schrijven van een blog voor je website? Laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op. Mailen, bellen of appen kan natuurlijk ook. Tot snel!

 

(06) 18 02 33 01

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Let's connect!

Check ook mijn social media kanalen, waar je een kijkje kunt nemen behind the scenes tijdens het schrijfproces. Let's connect!


SCHRIJFSTUDIO

CONTACTGEGEVENS

Rachel van Charante

(06) 18 02 33 01

KvK-nummer:

80684335

 

BTW-nummer:

NL003474738B37


Tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Gelderland

Tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Twente

tekstschrijver Twente

tekstschrijver Twente