Blogs laten schrijven

  • Is het schrijven van een blog wel het laatste waar jij zin in hebt na een lange werkdag? 
  • Of heb je geen idee waar te beginnen, want hoe zit dat nou met die zoekwoorden? Hoe weet je nou waar jouw klant op googelt?

Er zijn verschillende strategieën te bedenken als het aankomt op het vergroten van je online zichtbaarheid. Bloggen is er daar een van. Je website wordt er beter door gevonden in de zoekmachines en je laat ermee zien dat jíj expert bent binnen jouw vakgebied. Daarmee roep je vertrouwen bij bezoekers op, waardoor ze sneller geneigd zijn met jou(w bedrijf) in zee te gaan. Als je het goed doet, levert bloggen dus omzet op. Maar wanneer doe je het 'goed'? 

 

Om een blog voor je te laten werken, moet 'ie allereerst goed vindbaar zijn in Google. Daarnaast is een goede blog geen verkapte advertentie vol productlinks, maar een goed geschreven artikel dat de vraag van jouw klant beantwoordt, of een probleem oplost. 

 

En precies dat maakt het structureel posten van een blog voor de meeste ondernemers lastig. Het kost veel tijd, zeker wanneer schrijven niet jouw cup of tea is. Het goede nieuws? ;-) Ik kan je dit uit handen nemen.


Voor je laten bloggen? Dit zijn de voordelen.


Over de voordelen van bloggen kan ik kort zijn: bloggen levert geld op. Bloggen is een langetermijnstrategie, maar als je volhoudt, gaat je kassa rinkelen. Hoe zit dat?

Zakelijke blog laten schrijven Gelderland

Je bedrijf wordt beter gevonden in Google. Websites waarop regelmatig nieuwe content wordt geplaatst, zoals blogs, scoren beter in Google. Bovendien is elke blog een extra pagina waarop jouw website gevonden kan worden.

Zakelijke blog laten schrijven Gelderland

Bloggen vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf. Bovendien laat je ermee zien dat jíj de expert bent binnen jouw vakgebied. Het roept vertrouwen op bij (potentiële) klanten, waardoor ze sneller geneigd zijn met jou(w bedrijf) in zee te gaan.

Voor je laten bloggen Gelderland

Blogs zorgen voor interessante content om te delen op social media. Heb je dat vraagstuk meteen getackeld, wat je nu weer moet posten. ;-) En goed om te weten: wanneer volgers op social media doorklikken naar jouw website, heeft dat ook een positief effect op de positie van jouw website in Google!

Voor je laten bloggen Gelderland

Het levert ruimte op. In je hoofd én in je agenda. Door blogs te laten schrijven, werk je aan de online zichtbaarheid van je bedrijf, terwijl jij tijd overhoudt voor zaken waar jíj gelukkig van wordt. 


Zakelijke blog laten schrijven Gelderland | Blogs laten schrijven Lochem

Blogs laten schrijven, hoe werkt dat?

Tarieven blogs laten schrijven

Ik werk met een offerte vooraf, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Om toch een indicatie van de prijs te geven: het schrijven van een standaard blog (600 - 700 woorden) kost € 250,- exclusief BTW.

Wil je er een reeks laten schrijven (tip: kijk in dat geval eens naar de strippenkaart) of heb je interesse bij een blog abonnement? Hoe vaker ik voor je blog, hoe voordeliger het wordt. Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte op maat.

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.