Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven?

 

Goed idee! Door (voor je) te (laten) bloggen trek je meer verkeer naar je website, laat je aan je doelgroep zien welke kennis je in huis hebt én onderscheid je je van je concurrenten. Kortom: met goed geschreven blogs zet je je onderneming in de spotlights.

 

Er zijn verschillende strategieën te bedenken als het aankomt op het vergroten van je online zichtbaarheid. Bloggen is er daar een van. Je website wordt er beter door gevonden in de zoekmachines en je laat ermee zien dat jíj expert bent binnen je vakgebied. Als je het goed doet levert bloggen dus omzet op. Maar wanneer doe je het 'goed'?

 

Om een blog voor je te laten werken moet 'ie allereerst goed vindbaar zijn in Google. Daarnaast is een goede blog geen verkapte advertentie vol productlinks, maar een goed geschreven artikel dat de vraag van jouw potentiële klant beantwoordt of een probleem oplost. En precies dat maakt structureel bloggen voor veel ondernemers lastig. Het schrijven van blogs kost veel tijd, zeker wanneer schrijven niet jouw cup of tea is. Het goede nieuws? ;-) Ik kan je dit uit handen nemen.

 

SCHRIJF MIJN BLOGS! >

 

In de spotlights bij je doelgroep met ijzersterke blogs

Over de voordelen van bloggen kunnen we kort zijn: bloggen levert omzet op. Het is een langetermijnstrategie, maar als je volhoudt, gaat je kassa rinkelen. Dat zit zo. Mensen doen zaken met bedrijven waar ze vertrouwen in hebben. Veel ondernemers zijn retegoed in hun vak, maar dat blijkt niet uit hun teksten. Dat is gewoon zonde, want honderd-tegen-één dat je daardoor klanten misloopt. Door met jouw content te laten zien dat je expert bent binnen je vakgebied, bouw je vertrouwen bij je doelgroep op. Daarnaast zorgen blogs voor een betere organische vindbaarheid van je website in de zoekmachines. 

En last but not least bouw je met bloggen aan je online imago, waarmee je de afstand tussen jou en je concurrenten vergroot.

 

Wat kan ik voor je betekenen? 

Ik schrijf jouw blogs, van idee tot en met de uitvoering. Ik interview jou en/of je medewerkers, dompel me onder in jouw vakgebied, doe uitgebreid research naar je doelgroep en ik doe een zoekwoordenonderzoek. Wanneer je wilt verzorg ik ook het beeldmateriaal. Vervolgens schrijf ik ijzersterke blogteksten voor je. Blogs die de vraag of het probleem van je ideale klant oplossen, die de juiste snaar raken bij je doelgroep én waar jouw stem in doorklinkt. Zo zijn jouw blogs helemaal 'jij' en heeft niemand in de gaten dat je een tekstschrijver hebt ingeschakeld.


Voor je laten bloggen? de voordelen op een rijtje.

JE KOMT HOGER IN GOOGLE

Websites waarop regelmatig nieuwe content wordt geplaatst, zoals blogs, scoren beter in Google. Bovendien is elke blog een extra pagina waarop jouw website gevonden kan worden.

Zakelijke blog laten schrijven Gelderland

JE CLAIMT JE EXPERTSTATUS

Blogs zijn een soort online etalage waarmee je laat zien welke kennis je in huis hebt. Het roept vertrouwen op bij je doelgroep, waardoor ze sneller verleid worden op jouw aanbod in te gaan.

Zakelijke blog laten schrijven Gelderland

EEN EXTRA VERKOOPKANAAL 

Door de juiste call-to-actions aan je blog te koppelen vergroten we het aantal offerteaanvragen in je mailbox.

Voor je laten bloggen Gelderland


Zakelijke blog laten schrijven Gelderland | Blogs laten schrijven Lochem

Blogs laten schrijven, hoe werkt dat?

01. KOFFIEDATE

We plannen een kennismaking, online of offline, waarbij we uitgebreid je wensen en doelen bespreken. 

02. VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Je ontvangt een vrijblijvende prijsopgave. Wil je eenmalig een blog laten schrijven of wil je een blogabonnement? Hoe vaker ik voor je blog, hoe goedkoper het naar verhouding wordt.

03. VOORWERK

Na jouw akkoord op mijn offerte ga ik voor je aan de slag. Ik doe research naar je vakgebied. Ook kijk ik goed naar je doelgroep. Waarin zijn ze geïnteresseerd? Waarvan krijgen zij een kriebel in hun buik? Daarna doe ik een zoekwoordenonderzoek. Dit is de basis voor je vindbaarheid in Google. 


04. I'LL WORK MY MAGIC

Dan stroop ik mijn mouwen op en ga ik voor je schrijven. Ik gebruik een tone-of-voice die aansluit op jouw doelgroep én waar jouw stem erin doorklinkt. De blog wordt dus helemaal 'jij'.

05. CONCEPTVERSIE

Binnen de afgesproken termijn lever ik de conceptversie bij je aan. Ben je tevreden? Of wil je een correctie? No problem! Ik werk niet met gelimiteerde correctierondes, want ik ben pas tevreden wanneer jij dat bent. 

06. ONLINE MET DAT PARELTJE

Jouw blog kan online! Het resultaat? Een goedgeschreven blogartikel dat dat voorzien is van zoekwoorden waar Google van smult én dat waarde biedt voor jouw doelgroep.


Tarieven blogs laten schrijven

Ik werk met een offerte vooraf, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Om toch een indicatie van de prijs te geven: het schrijven van een standaard blog (600 - 700 woorden) kost € 250,- exclusief BTW. Wil je er een reeks laten schrijven of heb je interesse bij een blog abonnement? Hoe vaker ik voor je blog, hoe voordeliger het wordt. Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte op maat.


Wil je meer informatie over het laten schrijven van een blog voor je website? Stuur een mail naar post@rachelvancharante.nl of een bericht via het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 48 uur contact met je op. Tot gauw!