Het laatste nieuws

Wil je niets missen van mijn schrijfnieuws? Hou dan deze pagina in de gaten, stuur me een connectieverzoek op social media of meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Deze stuur ik alleen uit als ik echt iets te melden heb. 

Donderdag 7 september 2023

VERSCHIJNING SCHADUWDOCHTER

 

Na een jaar van schrijven, schrappen, brainstormen en oppoetsen is ze er: Schaduwdochter, het eerste deel van De acht kastelen-serie. Hier lees je meer over mijn derde roman.

 

De komende weken staan de volgende signeersessies gepland:

  • Zaterdag 9 september bij Readshop Zelhem, vanaf 14:00 uur
  • Zaterdag 16 september bij Bruna in Vorden, vanaf 14:00 uur
  • Zaterdag 30 september bij Lovink in Lochem, vanaf 14:00 uur.

 


Zaterdag 4 juni

SIGNEREN BIJ BOEKHANDEL BROEKHUIS

Op zaterdag 4 juni signeer ik Het grachtenhuis van 13:00 uur tot 14:00 uur bij Boekhandel Broekhuis aan de Lange Bischopstraat 7 in Deventer.

 

Kun je er niet bij zijn maar wil je wel graag een gesigneerd exemplaar? Stuur dan een mail naar deventer@boekhandelbroekhuis.nl, dan krijg je een gesigneerd exemplaar thuisgestuurd. Wil je een eerder gekocht exemplaar laten signeren of gewoon even komen kletsen? Kan natuurlijk ook. :-) Graag tot dan!Zaterdag 29 april

Signeren bij Boekhandel Lovink in Lochem

Op zaterdag 29 april van 13:00 uur tot 14:30 uur signeer ik mijn nieuwe roman Het grachtenhuis bij Boekhandel Lovink aan Markt 18 in Lochem. 

 

Wil je liever Het schuilhuis laten signeren of gewoon even komen kletsen? Ook leuk! Ik zie je graag bij Lovink.
Dinsdag 26 april 2022

Release van mijn nieuwe roman 'Het grachtenhuis'!

Op dinsdag 26 april plopte ik de champagne open: mijn tweede roman Het grachtenhuis verscheen!

 

Het grachtenhuis speelt zich deels tijdens WOII en deels in tegenwoordige tijd af en is een mix van spanning, historie en romantiek. 

 

Het boek is verkrijgbaar bij je favoriete boekhandel, via de online boekhandels en als ebook te lezen of als audioboek te beluisteren via onder meer Storytel, Nextory en Kobo.25 april 2022

'Het schuilhuis' genomineerd voor de hebban debuutprijs

Op 25 april werd bekendgemaakt dat Het schuilhuis is genomineerd voor de Hebban Debuutprijs 2022!

 

Op de longlist staan 15 titels. Een lezersjury van meer dan 100 lezers buigt zich de komende weken over deze boeken om tot een shortlist van vijf titels te komen. Een professionele eindjury kiest daaruit het beste debuut. Deze wordt in september bekendgemaakt.Donderdag 11 november 2021

HET TIENDUIZENDSTE EXEMPLAAR VAN HET SCHUILHUIS IS VERKOCHT!

 Op donderdag 11 november vierde ik een feestje met het team van Xander Uitgevers bij het Broederenklooster in Zutphen. Een half jaar na de release is namelijk het tienduizendste exemplaar van Het schuilhuis over de toonbank gegaan! 

 

Xander Uitgevers maakte onder meer bekend dat Het schuilhuis - na een paperback en een ebook - nu ook een luisterboek krijgt. Het luisterboek zal in de loop van 2022 verkrijgbaar zijn.
Dinsdag 2 november 2021

Wie wat te vieren heeft, trakteert!

 

Omdat ik er op 2 november een gelukkig jaar bij op mocht tellen én omdat Schrijfstudio Rachel van Charante in oktober het eenjarig bestaan aantikte, heb ik een gesigneerd exemplaar van Het schuilhuis verloot op Instagram. De winnaar is @bookchi. Van harte gefeliciteerd!
5 oktober 2021

'ROELANT MEETS.... RACHEL VAN CHARANTE'

Interview door Roelant de By over mijn persoonlijke achtergrond en (schrijf)dromen

Op 5 oktober kwam Roelant de By van Perfecteburen.nl bij me langs (hier een glimp van zijn hoofd). We spraken over Het schuilhuis, mijn achtergrond, schrijfdromen, over ondernemen en heel veel andere dingen. De ochtend vloog voorbij. Het interview is nu te lezen op Perfecteburen.nl. 
16 september 2021

WEEK VAN DE DEBUTANT

Het is Week van de debutant op Hebban! Hebban stelde me 10 vragen en vroeg me onder andere welk boek ik zelf wel had willen schrijven. Lezen? Je vindt het korte interview via onderstaande knop.


Vrijdag 13 augustus 2021

EEN NIEUW BOEKCONTRACT GETEKEND!

Op 13 augustus heb ik - online, want op vakantie - een nieuw boekcontract getekend bij Xander Uitgevers. Net als Het schuilhuis wordt mijn tweede boek een spannende roman die zich afspeelt gedurende de Tweede Wereldoorlog.

 

Over het boek:

De man van de 28-jarige Heleen heeft de gevechten bij de Grebbelinie in 1940 niet overleefd, en Heleen moet als weduwe de draad weer oppakken. Ze gaat werken als secretaresse bij een advocatenkantoor en raakt daar betrokken bij het verzet. Wat begint met een kleine klus, groeit uit tot een zenuwslopend kat-en-muisspel met de Duitse bezetter. Kan ze hen voorblijven? En wie kan ze beter niet in vertrouwen nemen?

 

De eerste hoofdstukken staan inmiddels op papier en ik heb veel zin in het verdere schrijfproces. Om een nieuwe, fictieve wereld te creëren met nieuwe karakters, waar jij volgend jaar hopelijk van gaat genieten. Aankomend voorjaar in de boekhandels!