Het laatste nieuws

Wil je niets missen van mijn schrijfnieuws? Hou dan deze pagina in de gaten, stuur me een connectieverzoek op social media of meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Deze stuur ik alleen uit als ik echt iets te melden heb. 

Donderdag 11 november 2021

HET TIENDUIZENDSTE EXEMPLAAR VAN HET SCHUILHUIS IS VERKOCHT!

 Op donderdag 11 november vierde ik een feestje met het team van Xander Uitgevers bij het Broederenklooster in Zutphen. Een half jaar na de release is namelijk het tienduizendste exemplaar van Het schuilhuis over de toonbank gegaan! 

 

Xander Uitgevers maakte onder meer bekend dat Het schuilhuis - na een paperback en een ebook - nu ook een luisterboek krijgt. Het luisterboek zal in de loop van 2022 verkrijgbaar zijn.
Dinsdag 2 november 2021

Wie wat te vieren heeft, trakteert!

 

Omdat ik er op 2 november een gelukkig jaar bij op mocht tellen én omdat Schrijfstudio Rachel van Charante in oktober het eenjarig bestaan aantikte, heb ik een gesigneerd exemplaar van Het schuilhuis verloot op Instagram. De winnaar is @bookchi. Van harte gefeliciteerd!
5 oktober 2021

'ROELANT MEETS.... RACHEL VAN CHARANTE'

Interview door Roelant de By over mijn persoonlijke achtergrond en (schrijf)dromen

Op 5 oktober kwam Roelant de By van Perfecteburen.nl bij me langs (hier een glimp van zijn hoofd). We spraken over Het schuilhuis, mijn achtergrond, schrijfdromen, over ondernemen en heel veel andere dingen. De ochtend vloog voorbij. Het interview is nu te lezen op Perfecteburen.nl. 
16 september 2021

WEEK VAN DE DEBUTANT

Het is Week van de debutant op Hebban! Hebban stelde me 10 vragen en vroeg me onder andere welk boek ik zelf wel had willen schrijven. Lezen? Je vindt het korte interview via onderstaande knop.


Vrijdag 13 augustus 2021

EEN NIEUW BOEKCONTRACT GETEKEND!

Op 13 augustus heb ik - online, want op vakantie - een nieuw boekcontract getekend bij Xander Uitgevers. Net als Het schuilhuis wordt mijn tweede boek een spannende roman die zich afspeelt gedurende de Tweede Wereldoorlog.

 

Over het boek:

De man van de 28-jarige Heleen heeft de gevechten bij de Grebbelinie in 1940 niet overleefd, en Heleen moet als weduwe de draad weer oppakken. Ze gaat werken als secretaresse bij een advocatenkantoor en raakt daar betrokken bij het verzet. Wat begint met een kleine klus, groeit uit tot een zenuwslopend kat-en-muisspel met de Duitse bezetter. Kan ze hen voorblijven? En wie kan ze beter niet in vertrouwen nemen?

 

De eerste hoofdstukken staan inmiddels op papier en ik heb veel zin in het verdere schrijfproces. Om een nieuwe, fictieve wereld te creëren met nieuwe karakters, waar jij volgend jaar hopelijk van gaat genieten. Aankomend voorjaar in de boekhandels!