Reviews

De afgelopen periode heb ik mogen werken voor onder meer de volgende tevreden opdrachtgevers.

Sabine Mourits, redacteur en eigenaar van Tekst in Detail

Na het starten van mijn eigen bedrijf, was het tijd voor een website. Rachel heeft deze voor mij gebouwd en heeft de informatie die ik erop wilde, opgeschreven in pakkende en aansprekende teksten. 

Soms kozen we voor SEO, soms voor leesbaarheid. Rachel gaf daarbij advies, maar altijd met oog voor mijn werkzaamheden. Want als redacteur doen sommige dingen pijn aan je ogen. 

Ik vond onze samenwerking heel prettig, Rachel is professioneel, flexibel en makkelijk benaderbaar. Ik ben heel erg blij met het prachtige eindresultaat. Dankjewel, Rachel!

Josha Zwaan, auteur en schrijfcoach

Josha Zwaan vroeg mij haar website van A tot Z te bouwen, inclusief webteksten. "Een frisse nieuwe website waar mijn schrijfwerk en mijn activiteiten als schrijfdocent en schrijfcoach goed naar voren zouden komen: dat was waar ik deze zomer naar verlangde. Ik vroeg Rachel om hulp bij het ontwerp, de vormgeving en de inhoud. Stap voor stap nam zij alles met mij door en kwam met een aansprekend ontwerp. Haar professionele blik op mijn teksten hielp om ze zo te schrijven dat ze aansprekend voor mijn doelgroep werden. Mijn vele wensen en de enorme hoeveelheid content brachten haar niet van de wijs. Met eindeloos geduld deed zij aanpassingen wanneer ik dat vroeg en legde zij mij uit hoe ik mijn website voortaan zelf bij kan houden. Het eindresultaat is prachtig. Veel dank, Rachel!" 

 

Danée Nijman, eigenaar FutureFacilities

Voor FutureFacilities schreef ik de teksten voor hun website. Eigenaar van FutureFacilities, Danée Nijman: "Rachel heeft mij ontzettend goed geholpen, professioneel en heel flexibel. Wij zijn samen aan de slag gegaan met de invulling van mijn website. Ik leverde informatie aan over mijn concept, welke Rachel heel mooi heeft gestructureerd en pakkende teksten bij heeft gemaakt. Ik ben erg blij met het eindresultaat, heel erg bedankt!"Contact

Heb je een vraag, een opmerking, wil je graag een belafspraak of heb je interesse in een samenwerking? Leuk! Vul het contactformulier hiernaast in of mail me: post@rachelvancharante.nl.

 

Ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Tot snel!

 

Greets,

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Let's connect!

Check ook mijn social media kanalen, waar je een kijkje kunt nemen behind the scenes tijdens het schrijfproces. Let's connect!


SCHRIJFSTUDIO

CONTACTGEGEVENS

Rachel van Charante

(06) 18 02 33 01

KvK-nummer:

80684335

 

BTW-nummer:

NL003474738B37


Tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Lochem

tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Gelderland

Tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Gelderland

tekstschrijver Twente

tekstschrijver Twente

tekstschrijver Twente